پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 7:57 PM
مواد لازم :
1 کیلو گرم آرد
220 گرم روغن جامد ذوب شده
200 میلی لیتر آب ولرم
200 میلیلیتر ماست
185 گرم شکر
5 عدد تخم مرغ
2/1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق سوپخوری مخمر
8/1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق ماست خوری بکینگ پودر
مواد داخل کلوچه :
3 پیمانه گردو پودر شده
1 عدد جوز هندی
1 قاشق چایخوری دارچین
400 گرم پودر شکر
طرز پخت کلوچه فومن
ابتدا مخمر و 1 قاشق غذا خوری شکر و آب را مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه به آن استراحت می دهیم سپس در ظرفی روغن و ماست و 4 عدد از تخم مرغها را همراه وانیل و شکر کاملا مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد اضافه کرده وسپس بکینگ پودر را همراه نمک به آرد اضافه می کنیم و کم کم آن را به مواد اضافه می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید سپس خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم . در ظرف دیگری تمام مواد میانی کلوچه را مخلوط کرده و از خمیر مقداری بر داشته وآن را در دست پهن کرده و از مواد درون آن قرار داده و اطراف خمیر را همانند بقچه می بندیم و آن را با وردنه پهن می کنیم (خیلی نازک) و روی آن را با مهر شکل دار می کنیم و در فر که کف آن ظرف آب – جوش قرار داده ایم به مدت 30 دقیقه در دمای 180 سانتی گراد قرار می دهیم (لازم به ذکر است روی کلوچه را با برس به زرده تخم مرغ زده شده و دانه های کنجد و یا خرفه آغشته کرده و در فر قرار می دهیم)
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...