0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  7:56 PM

مواد لازم:

• عدس: دو لیوان

• سیب زمینی —————————– دوعدد

• رب گوجه فرنگی ———————– دو قاشق غذاخوری

• آلوچه خشک و ترش ——————— یک لیوان

• ادویه کاری، نمک، فلفل —————— به میزان لازم

• پیاز ———————————— دو عدد

• جعفری ساطوری شده ——————– دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

◙ عدس را همراه با پیاز خرد شده خام و کمی آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.

◙ سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلالی خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.

◙ رب را به سیب زمینی اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود.

◙ سپس نمک، فلفل و ادیوه را نیز به رب و سیب زمینی اضافه می کنیم. ( این غذا بنا بر ذائقه شما باید کمی تند مزه باشد)

◙ وقتی عدس و پیاز پخته شدند رب و سیب زمینی را نیز به آن اضافه می کنیم و کمی صبر می کنیم تا خورش جا بیافتد، سپس آن را در ظرفی که می خواهید سرو کنید ریخته و روی آن را جعفری ساطوری شده بریزید.

◙ این غذا را می توانید هم با نان و هم با برنج سرو کنید.

مرجو خورش ( خورش عدس طالقان )

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها