پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:33 AM
پتله پلو یا پلته پلو یکی از غذاهای محلی روستای در شهرستانه در تویسرکان در استان همدان است. این غذا بیشتر در زمستانها سرو میگردد.
دستور شماره یک
مواد مورد نیاز:
برنج، رشته، گوشت چرخ کرده، پیاز داغ، نمک، و پلته (گندم پوست کنده را پخته و خشک میکنیم).
طرز تهیه:
برنج و رشته را پخته آبکش کرده و همراه با پلته، گوشت چرخ کرده و پیاز مخلوط میکنیم سپس آن را گذاشته تا دم بکشد.
دستور شماره دو
مواد لازم: بلغور نمک وزردچوبه – برنج- پیاز-گوشت – عدس – سیب زمینی نگینی شده
طرز تهیه: ابتداپیازراخوردکرده وگوشت راقیمهای کرده وبا روغن تفت میدهیم. سپس نمک وزردچوبه رابه آن اضافه میکنیم. وبه مقدارکافی دران آب ریخته ومی گذاریم به چوشد. وزمانی که گوشت نیم پزشد، عدس رابه آن اضافه کرده وزمانی که عدس نیم پزشد به ترتیب بلغور وبرنج را به آن اضافه میکنیم وزمانی که آب غذا تمام شد زمان دم کردن برنج شد سیب زمینی خورد شده وشوید رابه آن اضافه کرده وبرنج را میگذاریم دم بکشد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...