0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  11:31 AM

خوراک کدو حلوایی بومی شهر کرمانشاه است.
مواد لازم :

گوشت: نیم‌کیلو
کدو حلوایی: یک کیلو
قلم گوسفندی: دو عدد
پیاز سرخ‌شده: سه قاشق سوپخوری
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
غوره ۳۰۰ گرم
آبغوره یک استکان کوچک
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت‌ها را تکه‌تکه برش می‌زنیم و سرخ می‌کنیم. بعد از سرخ شدن به همراه پیاز سرخ‌شده می‌گذاریم با آب خوب بپزد ولی له نشود. کدوها را به اشکال دلخواه می‌بریم و با روغن سرخ می‌کنیم. کدوها و گوشت‌ها را در قابلمه‌ای می‌ریزیم، دنباله‌های غوره‌غوره را گرفته و کمی سرخ می‌کنیم و همراه با رب، نمک، فلفل و ادویه به خورش اضافه کرده و می‌گذاریم بجوشد و بپزد. چون کدوها خیلی سریع پخته می‌شوند مواظب باشید که له نشوند. آب، برای پختن یک لیوان کافی است. حدود پنج دقیقه صبر می‌کنیم تا آب آن تمام شود و خورش به روغن بنشیند. این خورش را می‌توان با گوشت سایر طیور تهیه کرد.

خوراک کدو حلوایی

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها