پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:30 AM
مجور کدو بومی شهر کرمان است.
مواد اولیه:
کدو ۵۰۰ گرم
پنیر سفید ۱۵۰ گرم
تخممرغ دو عدد
آرد گندم دو قاشق غذاخوری
روغن مایع دو تا سه قاشق غذاخوری
شوید خردشده دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا کدوها را رنده نموده، بعد تخممرغها را به آن میافزاییم. در ظرفی جداگانه آرد گندم و شوید را مخلوط کرده و به کدوها اضافه میکنیم.
در مرحله آخر پنیر رنده شده را افزوده، نمک و فلفل به آن زده و ظرف مناسب فر را با روغن مایع کاملاً چرب کرده و تمام مواد را داخل آن میریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا روی آن طلایی شود و سپس سرو مینماییم.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...