پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:03 AM
● مواد لازم:
گوشت بره (سر دست): ۱ کیلو؛
روغن مایع: یک چهارم لیوان؛
لوبیا سبز: نیم کیلو؛
کدو کوچک: ۲ عدد؛
سیب زمینی: ۲ عدد؛
فلفل کبابی (یا دلمه ای): ۲ عدد؛
گوجه فرنگی: ۳ عدد؛
پیاز متوسط: ۲ تا ۳ عدد؛
سیر: ۲ حبه؛
آویشن: ۱ قاشق چایخوری؛
نمک و فلفل سیاه و قرمز: به میزان دلخواه.
● طرز تهیه:
فر را روشن کنید. گوشت را به اندازه های دو تا سه سانتیمتر ببرید. لوبیاها را بشویید و با اندازه های درشت خرد کنید. سیب زمینی، فلفل، کدو و گوجه فرنگی را درشت درشت ببرید. سیر و پیاز را خلالی کنید. داخل گوچ را با دو قاشق روغن خوب چرب کنید. گوشت را در گوچ بریزید و به آن آویشن اضافه کنید. روی گوشت به ترتیب اول لوبیا، بعد پیاز، کدو، فلفل، سیب زمینی و گوجه فرنگی را بگذارید. روی سبزیجات روغن، نمک و فلفل اضافه کنید. در گوچ را ببندید (معمولاً دور تا دور لبۀ بیرون گوچ را با خمیر می بندند که بخار بیرون نرود). گوچ را در ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت یک تا یک و نیم ساعت در کف فر بگذارید. دفت کنید که اگر بیشتر از دو ساعت بماند غذا می سوزد. غذا را که از فر بیرون می آورید با ظرف خودش سرو کنید.
نکته: اگر از این نوع ظرف ندارید، می توانید از پیرکس استفاده کنید و آن را وسط فر قرار بدهید.
ـ زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
ـ زمان طبخ: ۶۰ دقیقه
منبع : خانواده ما
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...