پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394 11:03 AM
●مواد لازم:
میگو=۵۰۰گرم
تخم مرغ= ۳عدد
آردسوخاری= به میزان لازم
بكینگ پودر یا جوش شیرین=یك قاشق چایخوری
زعفران= به مقدار كمی
نمك= به میزان لازم
●طرز تهیه:
مواد بالا را به غیر از آرد سوخاری با هم مخلوط كرده وسپس میگو رادر آن ریخته وبعد از آن در آرد سوخاری می غلطانیم دوبار این عمل را تكرار می كنیم و سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم .
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...