0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
دوشنبه 16 آذر 1394  11:02 AM

مواد لازم‌:
▪ كدوحلوایی‌ پوست‌ كنده‌ خرد شده‌: ۲ عدد
▪ سیر چرخ‌ كرده‌ و سرخ‌ شده‌: ۱ بوته‌
▪ برنج‌ آبكشی‌: ۲ پیمانه‌
▪ نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ میزان‌ لازم‌
▪ روغن‌: به‌ میزان‌ لازم‌
▪ مواد لازم‌ برای‌ مواد گوشتی‌:
▪ پیاز خرد شده‌ و سرخ‌ شده‌: ۲ عدد
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ میزان‌ لازم‌
طرز تهیه‌:
ابتدا كدو را پوست‌ كنده‌ و خرد می‌كنیم‌ و درظرفی‌ دیگر پیاز خرده‌ شده‌ را سرخ‌ می‌كنیم‌،همچنین‌ سیر را نیز به‌ مانند پیاز سرخ‌ می‌كنیم‌.آنگاه‌ برنج‌ را نیز آبكشی‌ كرده‌ و مواد را با هم‌مخلوط می‌كنیم‌.
▪ طرز تهیه‌ مواد گوشتی‌:
پیاز را سرخ‌ می‌كنیم‌ و نمك‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌و گوشت‌ چرخ‌ كرده‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌ ومی‌گذاریم‌ تا مقداری‌ سرخ‌ شود. در مرحله‌ بعدمواد آماده‌ شده‌ را به‌ مواد مخلوط شده‌ اضافه‌می‌كنیم‌ و برروی‌ حرارت‌ ملایم‌ می‌گذاریم‌ تا دم‌بكشد.

برنج کدو حلوایی

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها