پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394 10:50 PM
رشتهپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که بیشتر با گوشت پخته یا پیاز داغ و خرما و کشمش یا هر دو طبخ میشود. رسم است که در روز جشن نوروز خورده میشود.درذیل شما را با رشته پلو بهشهری آشنا می کنیم .
مواد لازم :
برنج 3 پیمانه
رشته پلویی 350گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
کشمش پلویی نصف پیمانه
پیاز داغ به میزان لازم
کره آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه :
برنج را با آب و نمک به مدت 8 تا 10 ساعت خیس کرده، سپس هنگام پخت، آبِ روی آن را خالی می کنیم ؛
در قابلمه ای آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار داده . زمانیکه جوش آمد، برنج را داخل آن می ریزیم .
در ظرفی دیگر رشته پلویی را تفت می دهیم .
برنج را آبکش کرده و نصف آن را در قابلمه ریخته بعد رشته پلویی که تفت دادیم روی آن ریخته و بعد بقیه برنج را روی رشته ها ریخته و می گذاریم دم بکشد .
در طرفی پیازرا تفت می دهیم کشمش را هم اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم .
برنج که آماده شد در ظرف می کشیم به رشته ها که رسیدیم رشته ها را با پیازداغ و کشمش مخلوط کرده و روی برنج میریزیم .
روی برنج کره آب شده بریزید .
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...