0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  10:46 PM

خورش موتن جن از غذاهای سنتی گیلان است.

دستور شماره یک

مواد لازم:

گردو ۲۰۰ گرم
سینه مرغ یک عدد
قیسی ۱۲ عدد
کشمش ۱۵۰ گرم
رب انار دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
گلپر به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا گردو را ساییده تا کاملا نرم و یک دست شود. سپس به همراه رب انار نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه ریخته و با مرغ و یک استکان آب تفت می‌دهیم تا گردو به روغن بیفتد. بعد از ۱۵ دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا بجوشد. بعد از یک ساعت، تکه‌های مرغ را از قابلمه خارج کرده، پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی قیسی و کشمش را به همراه دو لیوان آب سرد درون قابلمه می‌ریزیم. زمانی که گردو کمی سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش می‌افزاییم. پس از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بر می‌داریم. این خورش در کاسه‌های یک نفره سرو می‌شود.

دستور شماره دو

مواد لازم:
مرغ (مرغابی) یک عدد
کشمش ۲۰۰ گرم
قیسی ۴۰۰ گرم
رب انار ۲۰۰ گرم
گردو ۵۰۰ گرم

طرز تهیه:

اول ۲ گیلاس آب و رب انار بگذارید پخته شود بعد گردو را خیلی نرم بکوبید و به مرغ اضافه کنید کشمش را تمیز کرده قیسی را از هسته در بیاورید کمی سرخ کنید بعد از پختن مر غ و پس دادن روغن گردو قیسی و کشمش را به آن اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت روی آتش خوار بجوشد اگر خیلی غلیظ شد نصف گیلاس آب ولرم اضافه کنید نمک و فلفل و گلپر آنرا باندازه بزنید و بردارید.

خورش موتن جن

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها