پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394 10:37 PM
شفته یکی از غذاهای محلی اراک است. این غذا به خاطر رنگ زیبای آن طرفداران فراوانی دارد.
مواد اولیه:
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
آرد نخودچی به اندازهای که گوشت چسبندگی پیدا کند
پیاز رندهشده متوسط یک عدد
جعفری ریزشده سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای تهیه این غذا ابتدا رب گوجهفرنگی را به همراه یک قاشق روغن تفت میدهیم و به آن آب اضافه میکنیم تا به جوش آید. در این فاصله پیاز رندهشده، گوشت، آرد نخودچی، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم. از مواد گلولههایی به اندازه گردو درست میکنیم و در سس گوجهفرنگی در حال جوش میریزیم تا بپزد.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...