0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  10:22 PM

مواد لازم :

گوشت گوسفندی یا گوساله بدون استخوان : 300 گرم
زردچوبه : 1 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ : 1 قاشق سوپ خوری
روغن : به میزان لازم
گردو : 250 گرم
کنجد : 200 گرم
دان انار(انار دون) : 50 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
آب انار ترش : 1 پیمانه
شکر در صورت دلخواه : 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ : 2 عدد

طرز تهیه :

گوشت را به صورت قیمه خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید و با پیاز و زردچوبه بپزید. گردو، کنجد و دان انار را آسیا کرده و به گوشت نیم پز اضافه کنید. نمک و فلفل و در صورت تمایل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بیافزایید تا خورش جا بیافتد. تخم مرغ ها را یا به صورت نیمرو یا خاگینه بعد از کشیدن خورش روی ظرف آن بگذارید و یا آن را در ظرفی جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنید. این خورش با کته سرو می شود.

نکته:

1- آب انار ترش و شکر را تک تک و یا با هم می توان به دلخواه اضافه یا کم و یا اصلاً حذف کرد .
2- به جای آب انار می توان از 1 قاشق سوپ خوری رب انار استفاده کرد.
3- این غذا را بدون گوشت نیز می توانید تهیه کنید.
4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا های بدون گوشت و کامل می باشد.
5- در این غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ریزه نیز می توان استفاده کرد.

شیشه ناز خوراک بسیار لذیذ

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها