0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  8:27 PM

دی بی جا یک خوراک لذیذ گیلانی است.

مواد لازم :
تودلی ماهی سفید یا اشپل و تخم ماهی
دوعدد پیاز تازه رنده شده
نمک و فلفل و زردچوبه
دو قاشق غذاخوری شوید خشک

طرز تهیه :

ابتدا پیاز و خاویار را مخلوط کرده و کمی زردچوبه اضافه میکنیم و با کمی روغن تفت میدهیم و مخلوط میکنیم و بعد در انتها شوید خشک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یک دست شود و از روی حرارت برمیداریم .

نکته : هنگام برداشتن تودلی ماهی ذهله یا زهره سبز که تلخ است را باید بیرون آورد . این خوراک یا پیش غذا یا دیبیجا با پلو کته و ماهی سفید به همراه سیر ترشی و زیتون و مخلفات شمالی سرو میشود.
دی بی جا خوراک تودلی ماهی

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها