0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران
یک شنبه 15 آذر 1394  8:25 PM

فصل،فصل پاییز و انار است۰میوه هزار دانه و بهشتی که همه ما خواهان شیرین و ابدار بودن ان هستیم۰ اما انار های ترش و البته ابدار هم کار بردهای وسیعی دارند خصوصا در فرهنگ غذایی ما دزفولیها.عمر پیاز که از ان میتوان به عنوان یک سالاد قدیمی یاد کرد،سالاد یا پیش غذایی خوشمزه و خوش آب و رنگ که با همین انار های ترش و ابدار و قرمز تهیه میشود۰
مواد لازم:
انارقرمز ترش و ابدار و بزرگ یک عدد
خیار متوسط دو عدد
پیاز یک بوته متوسط
پونه ونمک به مقدار کافی
انار را شسته و دانه میکنیم ۰خیار و پیاز را به اندازه دانه های انار ریز کرده و در ظرف زیبا و مناسب ریخته و نمک و پونه را به ان اضافه میکنیم. در صورت تمایل کمی ابلیمو میتوان به ان اضافه کنیم

عُمَر پیاز

 

منبع : وبسایت خاندان مجدی

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها