سالاد میگوی تایلندی
شنبه 14 آذر 1394 3:12 PM
مجله آشپزی مثبت: این سالاد تایلندی یک سالاد نودل است که با میگو و انواع سبزیجات مختلف درست میشود. سس منحصر به فرد این سالاد آن را تبدیل به یک سالاد خوشمزه و خوش طعم کرده است.
مواد لازم برای 2 نفر
طرز تهیه:
1. در یک تابه مقداری روغنزیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. میگوها را آغشته به نمک و فلفل کرده، آنها را داخل تابه سرخ کنید. نودل را هم طبق دستور روی بسته آماده کرده و در سبدی بریزیدتا سرد شود.
2. در این میان سس را آماده کنید. در یک کاسه کوچک بقیه روغنزیتون را با سس سویا، شکر قهوهای، آبلیمو و فلفل قرمز ساطوری شده خوب مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید.
3. در یک کاسه مناسب نودل را بریزید، سپس روی آن کاهوی خرد شده، گوجهفرنگی، فلفل خرد شده، دانههای سویا و میگوهای سرخ شده را بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بزنید. حالا میتوانید سالاد را با مقداری گشنیز و نعنا تزیین کرده و با سسی که آماده کرده اید سرو کنید.
یه جور دیگه
شما ميتوانيد به جاي شكر قهوهاي از شكر سفيد هم در اين سالاد استفاده كنيد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست