طعم بینظیر رولهای لبنانی
پنج شنبه 12 آذر 1394 1:49 PM
مجله آشپزی مثبت: یکی از غذاهای لبنانیها رولهای گوشتی آنهاست. این غذا، هم بسیار ساده است و هم طعم بینظیری دارد. کافی است خمیر فیلو را تهیه کنید. بقیه کار زمانی نمیبرد.
مواد لازم برای کوفته
مواد لازم برای سالاد
طرز تهیه:
1. ابتدا سیبزمینی و هویج را پوست گرفته و ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود، سیبزمینی و هویج را اضافه کرده ، تفت دهید. در این زمان گوشت چرخکرده را همراه با سیر و ادویهجات و نمک و فلفل داخل تابه بریزید و آن را تفت دهید. صبر کنید تا گوشت بپزد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
2. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیرها را بهصورت نوارهایی به 5-4 سانت برش دهید و آنها را با روغنزیتون چرب کنید. مقداری از مواد را روی لبه آنها بگذارید و سپس خمیرها را مانند لقمههای کوچک لوله کنید؛ طوری که مواد کاملا داخل خمیرها قرار گیرند. رولها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده بودید بچینید و آن را داخل فر به مدت 15-12 دقیقه قرار دهید.
3. برای آماده کردن سالاد، نعنا و خیار را در یک ظرف باهم مخلوط کنید، سپس روی آن ماست بریزید و با سماق تزیین کنید. وقتی رولها آماده شدند، آنها را همراه سالاد سرو کنید.
از کجا بخریم؟
می توانید خمیر فیلو را از سوپرمارکت ها تهیه کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست