0

گیاهخواری با دلمه بادمجان و عدس

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

گیاهخواری با دلمه بادمجان و عدس
دوشنبه 9 آذر 1394  11:46 AM

 

گیاهخواری با دلمه بادمجان و عدس

 

مواد لازم

بادمجان:‌2 عدد

عدس پخته: یک چهارم پیمانه

برنج پخته شده: یک دوم پیمانه

رب گوجه: 2 قاشق سوپ خوری

پنیر ریو: یک دوم پیمانه

آب گوشت: 2 پیمانه

قارچ پخته: یک چهارم پیمانه

پیاز داغ: 3 قاشق سوپ خوری

ادویه دلخواه شامل دارچین نمک و فلفل

 

تبیان زنجان

 

روش تهيه:

بادمجان را پوست نگیرید. فقط آن را از وسط دو نیم کرده و مواد بخش میانی آن را به کمک یک پاقو خالی نمایید. سپس آن را در آب انداخته و کمی نمک بزنید. پس از چند دقیقه آن را خارج کرده و کاملا بگذارید تا آب آن بیفتدوسپس در روغن سرخ نمایید.

مواد میانی را با هم مخلوط نمایید و سپس داخل بادمجان‌ها را از مخلوط برنج و عدس و پنیر ریو و قارچ ریز شده پخته پر نمایید.

رب را به همراه کمی روغن زیتون تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس به آن پیاز داغ و آب گوشت و ادویه‌های دلخواه را افزوده و بگذاریدتا کمی قوام بیاید. سپس از حرارت برداشته و در یک قابلمه مناسب دلمه‌ها را چیده طوری که سر باز دلمه‌ها کاملا ایستاده و به سمت بالا باشند و از سس در کنار و روی دلمه‌ها ریخته و روی حرارت بسیار کم به مدت تقریبی یک ساعت قرار دهید تا موا د مزه دار شوند و کاملا پخته شود.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها