0

قلیه ماهی بوشهری

 
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1390 
تعداد پست ها : 1000
محل سکونت : تهران

قلیه ماهی بوشهری
دوشنبه 9 آذر 1394  9:28 AM

این میزان برای دو نفره:
ماهی         500 گرم
گشنیز ریز خورد شده 250 گرم
شنبلیله ریز خورد شده 50 گرم
سیر           5 حبه
تمر هندی    250 گرم
پیاز متوسط   یک عدد
زردچوبه      یک قاشق مربا خوری (یک ق چ استاندارد)
آرد گندم       2 قاشق سوپ خوری سر پر (دو ق غ استاندارد سر پر)
روغن
نمک و فلفل
 
پیاز رو تفت میدیم تا طلایی شه
سیر و نمک و فلفل و زردچوبه رو توی هاون خوب میکوبیم
و به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت میدیم (خیلی خیلی حساسه و به سرعت میسوزه پس خیلی مراقب باشید) و سبزی رو اضافه میکنیم
وقتی سبزی خوب تفت داده شد؛ نصف لیوان (نصف پیمانه استاندارد) آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سبزی کمی پخته شه
ماهی رو نمک میزنیم و میذاریم طعم دار شه
تمر هندی رو با دو لیوان آب خیس میدیم. و آرد رو اضافه میکنیم
حالا از صافی ردش میکنیم
آب تمر صاف شده رو میریزیم توی دیگ
دو باره یک لیوان آب به تفاله تمر اضافه میکنیم و مجددا صافش میکنیم
 پس از صاف کردن، آب تمر رو به دیگ اضافه میکنیم
هیچگاه در دیگ رو نمیبندیم بلکه نیمه باز میذاریم 
ماهی ها رو میشوریم تا نمکش گرفته شه
صبر میکنیم تا آب قلیه به جوش بیاد
حالا ماهی ها رو اضافه میکنیم
همچنان در دیگ باید نیمه باز باقی بمونه 
تا اینکه ماهی پخته شه (بسته به نوع ماهی فرق میکنه. حدود بیست تا سی دقیقه. مثلا واسه ماهی "شیر" نیم ساعت)
بعد زیرش رو کم میکنیم تا دم بکشه و جا بیافته (حدود ده دقیقه تا ربع ساعت)
در دیگ همچنان نیم باز
قلیه ماهی خیلی زود آماده میشه چون ماهی پخت زیادی نداره
 
http://www.cheftayebeh.ir
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها