مجله آشپزی مثبت: یکی از موادی که با آن می توان غذاهای خوشمزه گیاهی درست کرد،نخود فرنگی است؛ مخصوصا اگر همراه با سیب زمینی باشد. این کوکو یک پیشنهاد ویژه به گیاهخواران عزیز است. در آخر کوکوها را روی هم بچینید تا بقیه را برای خوردن آن به هیجان بیندازید. مثلا یک برج هشت طبقه می تواند هم کودکان و هم برگترها را شگفت زده کند.
مواد لازم برای کوکو
-
5 عدد سیبزمینی
-
2 ق س روغن گیاهی
-
2 ق چ پودر کاری
-
4 /1 ق چ پودر هل
-
3 /2 پیمانه نخودفرنگی
-
به میزان لازم نمک و فلفل
-
2 /1 پیمانه پودر سوخاری در صورت تمایل
-
مواد لازم برای سس
-
4 ق س گشنیز خرد شده
-
3 حبه سیر خرد شده
-
به میزان لازم نمک و فلفل
-
2 ق س آبلیمو
-
1تا2 ق س آب
-
1تا2 ق س آووکادوی خرد شده
طرز تهیه:
1. ابتدا سیبزمینیها را خوب بشویید. در یک قابلمه مقدار مناسبی آب بریزید، سپس سیبزمینیها را داخل آن قرار دهید. حال قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سیبزمینیها کاملا بپزند. نخود فرنگی را هم بپزید.
2. در این میان سس را آماده کنید. به این صورت که گشنیز، سیر، آبلیمو، آووکادو، مقداری نمک و فلفل و کمی آب داخل ظرف غذا ساز یا مخلوطکن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مایه نرم و غلیظی حاصل شود. سس را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک، فلفل یا آبلیمو به آن بزنید.
3. بعدازآنکه سیبزمینیها پختند، آنها را پوست گرفته و داخل یک کاسه بریزید و با گوشتکوب آنها را خوب له کنید، سپس روغن، مقداری نمک و فلفل، پودر کاری و هل را اضافه کرده ، مواد را خوب باهم مخلوطکنید. حالا نخودفرنگی را به مواد بیفزایید و هم بزنید.
4. مقداری از مایه کوکو را بردارید و آن را گرد کرده ، فشار دهید. می توانید آن را در پودر سوخاری بغلتانید. هر تعداد که میشود به همین شکل کوکوها را آماده کنید.
5. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا کوکوها را داخل آن سرخ کنید. دقت کنید که نباید زیاد قهوهای شوند. بعدازآنکه کوکوها آماده شدند، آنها را با سس سبز سرو کنید.