0

بادمجون_سوخاری_فيليپينى

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

بادمجون_سوخاری_فيليپينى
پنج شنبه 28 آبان 1394  7:58 PM

#بادمجون_سوخاری_فيليپينى

مواد لازم:
بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
ارد سوخاری: مقداری
نمک فلفل
پودر پیاز و سیر

طرز تهيه :بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید
و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره  نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست
بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید
تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری  بغلتانید و بعد سرخشون کنید...مهنازبانو
یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه
@

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها