خيار مارپيچ
چهارشنبه 20 آبان 1394 12:23 PM
از اين شكل خيار كه به شكل مارپيچ تراشيده مي شود مي توان براي تزيين ماهي يا غذاهايي كه به صورت كبابي يا سرخ شده در ديس بزرگ سرو مي شود استفاده كنيد. همچنين براي ترشي شور و اين قبيل موارد استفاده دارد.
اول سر و ته خيار را مطابق تصوير بزنيد. بعد با يك سيخ چوبي يا به وسيلة مغزگير (وسيله اي كه مي توان با آن مغز يا وسط ميوه را به صورت استوانه اي خالي كرد) قسمت نرم و تخم دار خيار را خالي كنيد تا خيار به صورت يك لولة توخالي در بيايد.
بعد سيخ چوبي را از داخل خيار رد كنيد و از يك طرف خيار مطابق عكس با چاقو برشي در روي خيار بدهيد به طوري كه لبة تيز چاقو تا سيخ چوبي كه در داخل خيار قرار دارد، برسد.
بعد در حالي كه چاقو را نسبت به خيار كمي زاويه دار مي كنيد، با يك دست چاقو را در همان حالت نگهداريد و با دست ديگر خيار را بچرخانيد تا خيار به صورت مارپيچ توسط چاقو برش بخورد. تعيين پهناي حلقه هاي مارپيچ را مي توانيد در هنگام برش، خودتان انتخاب كنيد.