0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

قتل پدر با اسلحه شکاری
شنبه 4 اردیبهشت 1395  8:38 PM

قتل پدر با اسلحه شکاری

خراسان - در پی درگیری بین پدر خانواده با همسر و پسر خود، فرزند خانواده با شلیک اسلحه شکاری جان پدرش را گرفت. با تماس تلفنی شهروندی با پلیس 110 ماموران در صحنه حادثه مشاهده کردند جسد مردی 55 ساله با هویت" ش "در داخل کوچه جلوی در منزلش افتاده و از ناحیه سینه و پا مورد اصابت گلوله قرار گرفته و به علت خونریزی شدید جان باخته است. در تحقیقات مشخص  شد مقتول با همسر و پسرش اختلاف داشته است. در ادامه  با بازجویی از خانواده مقتول، پسر وی که جوانی 20 ساله بود در کمتر از یک ساعت  دستگیر و به قتل پدرش  اعتراف کرد  و به پلیس گفت: به علت اختلافات خانوادگی با پدرم درگیر شدیم و از روی عصبانیت به سمت انباری رفتم و اسلحه شکاری او را برداشتم که در همین حین پدرم از خانه بیرون رفته و می خواست سوار ماشین شود که 2 تیر به سمت سینه و پاهایش شلیک کردم و پیکر بی جان او بر روی زمین افتاد. به گفته صیفوری فرمانده انتظامی کوهبنان   با هماهنگی مقام قضایی  دربازرسی از منزل مقتول یک اسلحه شکاری تک لول و تعداد 2 عدد پوکه کشف شد و مظنون به قتل  به اداره آگاهی منتقل شد. رمضانی زاده رئیس دادگستری  شهرستان کوهبنان  هم گفت: اسلحه شکاری  مقتول  دارای مجوز بوده است.  وی عصبانیت آنی را دلیل اصلی وقوع این حادثه عنوان  کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها