0

اخبار کوتاه از حوادث

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

زن جوان قربانی عضویت در شبکه های اجتماعی شد
سه شنبه 17 فروردین 1395  7:55 AM

زن جوان قربانی عضویت در شبکه های اجتماعی شد

مردی که در آخرین روزهای سال 94 همسرش را به قتل رسانده بود پس از تسلیم شدن انگیزه قتل همسرش را عضویت در شبکه های اجتماعی اعلام کرد. به گزارش  میزان، 27 اسفند گذشته کشف جسد زن جوانی در  خیابان هفت چنارتهران  اعلام شد.با حضور ماموران  مشخص شد  متوفی  مریم ( 35 ساله )است. در ادامه پسر مریم  به نام مهدی ( 22 ساله ) که با حضور در خانه ، با جسد مادرش روبه رو شده و موضوع را به پلیس خبر داده بود در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : شب گذشته مادرم از من خواست به منزل خواهرم بروم تا او و پدرم بتوانند به صورت خصوصی درباره برخی اختلافاتشان صحبت کنند با توجه به شواهد و دلایل به دست آمده مبنی بر ارتکاب جنایت توسط سیاوش 40 ساله تحقیقات برای دستگیری او آغاز شد. سرانجام یک شنبه گذشته سیاوش با حضور در اداره دهم پلیس آگاهی خود را تسلیم  وبه قتل همسرش اعتراف کردو گفت : همسرم از چندی پیش در چند گروه  مجازی عضویت داشت و از او خواسته بودم که از این شبکه و گروه‌ها خارج شود، اما او همچنان به ارتباطات مجازی خود ادامه می داد حتی زمانی نیز از همسرم خواستم دیگر به محل کارش نرود، اما او با این موضوع نیز مخالفت کرد .متهم افزود: شب جنایت ابتدا با یکدیگر صحبت می کردیم، اما پس از دقایقی صحبت ها به نزاع تبدیل شد.حدود ساعت3 بامداد بود که من با ریختن ده ها قرص در داخل آب از همسرم خواستم  آن را بنوشد اما او از این کار خودداری کرد در حالی که بسیار عصبانی شده بودم ، رشته ای را به دور گردنش انداختم و آنقدر نگه داشتم که جانش را از دست داد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها