دستگیری چنگیز جنگلی شرور گلستان
چهارشنبه 12 اسفند 1394 7:10 PM
شرور معروف گلستان که با انتشار کلیپی در تلگرام برای اراذل و اوباش مازندران، رجز خوانی کرده بود سرانجام در کلبه جنگلی در خواب دستگیر شد.به گزارش میزان،این متهم در کلیپی با معرفی خود به اسم چنگیز جنگلی، اقدام به رجزخوانی برای شاه مازندران کرده بود و پس از انتشار این کلیپ، رسیدگی به پرونده در دستور کار ماموران پلیس فتا و امنیت گلستان قرار گرفت.
سرانجام پس از چند روز ماموران متوجه شدند متهم پس از انتشار کلیپ به کلبه ای جنگلی در حوالی کردکوی فرار کرده و در آنجا مخفی شده است. دوشنبه ماموران با اطمینان از حضور متهم در کلبه جنگلی، آنجا را محاصره کردند و در حالی که متهم خواب بود، او را دستگیر کردند؛ متهم پس از دستگیری مدعی شد بعد از رجز خوانی اراذل و اوباش مازندران و انتشار فیلم آن ها تصمیم گرفتم برای معروف شدن فیلمی تهیه کنم و در آن محمود.ط ، شاه مازندران را تهدید کنم.هدفم از این کار فقط مطرح شدن بود و هنگامی که متوجه شدم انتشار این فیلم باعث وحشت مردم شده و پلیس در تعقیبم است به کلبه جنگلی فرار کردم و مخفی شدم.
متهم اظهار کرد: در این مدت زندگی مخفیانه ای داشتم و از این کار پشیمان هستم.با اعترافات متهم و انجام تحقیقات مقدماتی او روانه زندان شد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست