0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:اخبار کوتاه
دوشنبه 25 آبان 1394  8:42 AM

جوان ترین شهید مدافع حرم ایرانی امروز تشییع می شود

دفاع پرس - آیین تشییع پیکر شهید سید مصطفی موسوی، امروز (دوشنبه )25 آبان در تهران  برگزار می شود. این شهید، متولد سال 1374 بوده و با بیست سال سن، جوان ترین شهید مدافع حرم ایرانی است .براساس گزارش دفاع پرس شهید  سید مصطفی موسوی در شب آخر ماه محرم، طی «عملیات محرم» در دفاع از حرم حضرت زینب  بال در بال ملائک گشود و به شهادت رسید.مراسم شب هفتم این شهید نیز پنجشنبه 28 آبان برگزار می شود.

مصری: گزارش تحقیق و تفحص از بنیاد شهید فاقد مدرک است

ایلنا- مصری سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره علت تاخیرقرائت گزارش تحقیق و تفحص‌ از بنیاد شهید با بیان اینکه گزارش تحقیق و تفحص از بنیاد شهید فاقد مدرک است،  گفت:من یکی از اعضای کمیته تحقیق و تفحص بنیاد شهید هستم. متاسفانه در بررسی نتایج این تحقیق و تفحص هیچگونه مستنداتی برای اظهارات مطروحه وجود ندارد. بنابر تحقیقات ما برخی از این اظهارات به دلیل شکایت‌های برخی کارمندان بنیاد شهید و حب و بغض‌های شخصی مطرح شده است.

گفت و گوی تلفنی وزرای خارجه ایران و واتیکان درباره سفر روحانی

ایلنا- محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان  روز گذشته در تماس تلفنی از وین با اسقف گالاگر وزیر خارجه واتیکان در خصوص تعویق سفر رئیس جمهوری ایران به واتیکان گفت‌وگو کرد  و طرفین بر ضرورت انجام این سفر در زمان مناسب تاکید کردند.یادآور می‌شود سفر اروپایی حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان به ایتالیا، واتیکان و فرانسه که قرار بود روزگذشته  آغاز شود به علت حوادث تروریستی پاریس به تعویق افتاد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها