پاسخ به:اخبار کوتاه
پنج شنبه 21 آبان 1394 8:30 AM
ایرنا - محمد صادق خرازی سفیر اسبق ایران در فرانسه درصفحه اینستاگرام خود نوشت:در نشست سیاست خارجی برلین روز سه شنبه گذشته ،با معاون نخست وزیر اردن دهان به دهان شدم؛ او از ایران وعزیز ملت ایران قاسم سلیمانی بد گفت!!! من هم حسابی از خجالتش در آمدم و گفتم در تمام جهان عرب و جهان اسلام یک ژنرال سلیمانی که بتواند تنفس تروریسم را مختل کند، ندارید.
گفتم هنوز شرم بشری حمایت از القاعده و داعش بر پیشانی شماست.
میزان- سعید جلیلی با بیان اینکه پادوهای غرب می خواهند ملت را از تحریم بترسانند گفت: نگذاریم کسانی با ایجاد تردید در باور و ایمان مردم نسبت به موفقیت های انقلاب اسلامی و اینکه موفقیت ها را هزینه نشان دهند، در عرصه های عقیدتی نفوذ کنند زیرا امروز برخی بوق های استکباری اصل وجود دشمن را هم مورد تردید قرار می دهند و می گویند اصلا دشمن و نفوذ وجود ندارد! جلیلی گفت: مکانیسم ماشه برای هر دولتی که بخواهد علیه ملت ایران استفاده کند عملیاتی انتحاری علیه خود آن دولت است.
فارس- سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه میزان حضور نیروهای سپاه در سوریه تغییر خاصی نکرده است، گفت: عملیات آزادسازی تا به نتیجه رسیدن ادامه پیدا می کند.وی با اشاره به عملیات آزادسازی حلب اظهار داشت: این عملیات تا الان موفق بوده و ان شاءا... ادامه پیدا خواهد کرد و موفقیت های بعدی هم به دست می آید.وی افزود: هدف اصلی آزاد کردن ملت سوریه از چنگال تروریست هاست و این به هر شکل ادامه پیدا می کند تا به نتیجه درستی برسد.
فارس- سردار زُهدی فرمانده سابق توپخانه سپاه از اختلافات و اصطکاک های شهید مقدم به دلیل داشتن افق دید وسیع گفت و افزود: «مهم ترین پشتوانه ای که مقدم داشت خود مقام معظم رهبری بود، ارتباطات و جلسات خصوصی داشتند و حضرت آقا شخصا کارهای ایشان را دنبال می کردند و حتی از مسیرهای دیگری غیر از سیستم های معمول ایشان را حمایت می کردند». سردار زُهدی در ادامه تلاش رسانه ها برای شناساندن چهره حقیقی شهید مقدم را ناکافی دانست.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست