0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:اخبار کوتاه
یک شنبه 17 آبان 1394  7:35 AM

امیری: پاسخ استعلام‌ مجمع ایثارگران هنوز نیامده است

ایلنا-حسینعلی امیری سخنگوی وزارت کشور در پاسخ به این سوال که وضعیت مجوزمجمع ایثارگران به کجا رسیده گفت:تصمیم درمورد مجمع ایثارگران به اطلاع از پاسخ استعلام ها موکول شد.

قیومی: با افتخار در کنار دولت هستم

ایلنا-طاهره قیومی رییس مرکزارتباطات وتبلیغات دفتررییس جمهورضمن انتشار تصویری از خود درپشت میز کارش به شایعاتی که درباره استعفایش منتشر شده بود پایان داد و  نوشت:با افتخار درکنار دولت هستم .

اسداللهی: نمی توان گفت در ارکان حکومت جاسوس داریم

خبرآنلاین-اسداللهی نماینده مجلس بااشاره به ادعای برخی مبنی براینکه آمریکادرتمام نهادهای نظام آدم دارد، گفت: با هوشیاری که سیستم امنیتی ما دارد، نمی توانیم بگوییم که درسیستم اجرایی ماجاسوس وجود دارد.

ندیمی: گزارش داده بودند که من قاچاقچی ام!

ایلنا–ندیمی نماینده لاهیجان بااشاره به مشکلاتی که پیشتر درتاییدصلاحیتش برای ورود به مجلس باآن روبه روشده، گفت:  درگزارشی علیه بنده ادعا  شده بود قاچاقچی هستم و3پسردارم که سلطنت‌طلب وساکن لندن هستند.

سفر هیئت پارلمانی ایران به  لتونی

خانه ملت-گروه دوستی پارلمانی ایران ولتونی روزگذشته به ریگا پایتخت لتونی عزیمت کرد.قرار است این هیئت با مقامات پارلمانی، رئیس کمیسیون روابط خارجی و  وزیر خارجه لتونی دیدار وگفت وگو کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
ali_kamali sadegh123 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها