0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:نمای دور
سه شنبه 5 مرداد 1395  8:05 AM

کلید زدن پروژه «سینمای زنده»

«فرانسیس فورد کاپولا» پروژه بزرگ «چشم‌انداز دور» را به عنوان تجربه «سینمای زنده» در دانشگاه کالیفرنیا آغاز کرد. «کاپولا» پس از همکاری با 75 نفر از استادان و  دانشجویان جزییات بیشتری از پروژه سینمایی چند ساله خود با نام «چشم انداز دور» رونمایی کرد.«چشم‌انداز دور» روایتگر زندگی خیالی چهار نسل از یک خانواده ایتالیایی است و به گفته «کاپولا» در سبک «سینمای زنده» که ترکیبی از اجرای زنده و سینمای سنتی است، ساخته خواهد شد.

«شاهرخ خان» هم شاعر شد

«شاهرخ خان» با انتشار قطعه شعری، خود را نویسنده‌ای پرتکاپو توصیف کرد.وی شعری را با الهام از حرف‌های «زین مالک» خواننده سابق گروه «وان دایرکشن» سروده و ‌منتشر کرده و گفته است: هنوز نتوانسته‌ام صدایم را به طور جدی به گوش دیگران برسانم . «زین مالک» حرف فوق‌العاده‌ای درباره دخترها زده بود که من آن را خواندم. واقعا دلم می‌خواست به خاطر دخترم آن را عملی کنم  وحالا تحت تاثیر افکار و نوشته‌های او، شعر نوشتم.

باز هم «دانیل کریگ »گزینه «جیمز باند»

جیمز باند تا دو سال دیگر راهی پرده‌های نقره‌ای می‌شود و به احتمال زیاد بار دیگر دانیل کریگ این نقش آفرینی را انجام می‌دهد. با وجود شایعات متنوع دانیل کریگ هنوز به صورت رسمی از این نقش کناره‌گیری نکرده و با وجود این که از قول وی گفته شد که ترجیح می‌دهد مچ دستش بریده شود و این نقش را بازی نکند، اما هنوز گزینه اصلی برای مامور ۰۰۷ است و حق انتخاب با اوست.

«جکی چان »صدرنشین باکس آفیس چین

جکی چان با فیلم جدیدش با عنوان «ردیابی» به کارگردانی رنی هارلین در راس باکس آفیس چین نشست.این کمدی اکشن که پنجشنبه راهی سینماها شد در همان روز 14.7 میلیون دلار فروش کرد و جمعه و شنبه با فروش ۴۴ میلیون دلاری به راه خود ادامه داد.موفقیت این فیلم نشان دهنده آن است که این بازیگر علاوه بر این که هنوز می‌تواند مخاطبان را به سینما بکشاند، به عنوان تهیه کننده در پشت صحنه نیز موفق ظاهر می شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها