0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:نمای دور
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  8:04 AM

زورو وارد دنیای مدرن می‌شود

بازسازی فیلم «زورو» با بازی گائل گارسیا برنال در دست اجرا قرار گرفت.گائل گارسیا برنال بازیگر مکزیکی با یوناس کوارون کارگردان در بازسازی فیلم‌ «زورو» همکاری می‌کند.لاتین میدیا با تامین مالی این پروژه ساخت «Z» را ممکن کرده است. این فیلم به زودی فیلمبرداری خود را در استودیوی پاین‌وود در جمهوری دومینیکن شروع می‌کند. سوبیونی یکی از تهیه‌کنندگان فیلم نیز گفت:معتقد است این بازیگر مکزیکی می‌تواند این قهرمان کلاسیک را وارد دنیای مدرن کند.

خشم بن افلک

نقدهای ضعیفی که برای فیلم «بتمن در برابر سوپرمن» نوشته شده، موجب عصبانیت بن افلک بازیگر نقش اول این فیلم شده است.حال گفته می‌شود بن افلک به شدت از عکس‌العمل‌هایی که نسبت به این فیلم ابراز شده، ناراحت است. بن افلک نارضایتی خود را از نقدهای منفی ابراز کرده و این گفتگو در شبکه‌های اجتماعی به سرعت دست به دست چرخیده و پربیننده شده است.خشم او را وقتی بهتر می‌توان درک کرد که بدانیم افلک در نوشتن فیلمنامه فیلم «بتمن در برابر سوپرمن» نیز نقش داشته و حتی سر صحنه فیلمبرداری نظرهایی می‌داد.

نقد فیلم هایم را نخوانده ام

«وودی آلن» گفت: تاکنون چیزی درباره خودم نخواندم، نه مصاحبه‌هایم و نه دیگر مطالب و هیچ وقت نقد فیلم‌هایم را نیز نخوانده‌ام و همیشه وسواس داشته‌ام که درگیر دل مشغولی به خودم نشوم. زمانی که ابتدای کارم بودم این طور نبود اما الان تنها به کارم توجه می‌کنم و درباره این که چقدر عالی و یا چقدر احمقم چیزی نمی‌خوانم. باید از انجام دادن پروژه‌ام لذت ببرم. وقتی این کارها تمام شود شما بهترین فیلمتان را ساخته اید. من هرگز فیلم هایم را مجددا تماشا نمی‌کنم و چیزی درباره آنها نمی‌خوانم.

پنجمین افتتاحیه بزرگ آمریکا

«کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» به عنوان پنجمین فیلم پرفروش طی سه روز افتتاحیه در تاریخ آمریکا نام گرفت.«کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» فیلمی که متشکل از ابرقهرمانان است توانست مردم زیادی را در سه روز اول اکرانش به سینماها بکشاند.«کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» محصول دیزنی و مارول، سیزدهمین فیلم کمپانی مارول از جهان ابرقهرمانان است. این فیلم بر مبنای آماری که دیروز اعلام شد به عنوان پنجمین فیلم پرفروش در سه روز اول اکرانش در تاریخ آمریکا شناخته شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها