پاسخ به:نمای دور
چهارشنبه 23 دی 1394 7:49 AM
«بعدازظهر سگی» روی صحنه تئاتر
فیلم «بعدازظهر سگی» با درخشش «آل پاچینو» تبدیل به اثری نمایشی میشود. اقتباس نمایشی «بعدازظهر سگی» فیلم سال 1975 «سیدنی لومت» که آل پاچینو در آن هنرنمایی کرد، به زودی از سوی «تیاتر ونچرز» روی صحنه میرود. «بعدازظهر سگی» براساس داستان واقعی یک سرقت نافرجام بانک در سال 1972 در بروکلین نیویورک ساخته شده است.
واکنش کاخ سفید به مصاحبه جنجالی
مصاحبه جنجالی و مخفیانه «شان پن» با «ال چاپو» قاچاقچی بزرگ مواد مخدر مسائل حقوقی و اخلاقی فراوانی را درباره این بازیگر مطرح کرده و با واکنش دفتر ریاست جمهوری آمریکا نیز همراه بوده است این مقام کاخ سفید گفت : مأموران فدرال آمریکا به پرونده همکاری این بازیگر و این قاچاقچی بدنام ورود می کنند.
ننشستن روی صندلی کارگردانی
لئوناردو دی کاپریو که از دیروز با اکران گسترده فیلم «بازگشته» راهی سینماها شده است در گفت وگویی اعلام کرد دوست ندارد هرگز روی صندلی کارگردانی بنشیند. وی تصریح کرد: آنقدر خوش شانس بودم که با بیشتر فیلم سازان بزرگ کار کنم و به همین دلیل است که هرگز اشتیاق ندارم تا خودم به این کار بپردازم.
حمایت بازیگران از سیاست ضد اسلحه اوباما
شماری از بازیگران صاحب نام سینمای آمریکا از جمله بردلی کوپر اعلام کرد از سیاست های باراک اوباما برای مقابله با اسلحه حمایت میکند. وی از امضای نامه ای که دربردارنده نام نزدیک به 100 چهره هنری است خبر داد.
همراهی با«رابین هود»
«جیمی فاکس» در نسخه جدید فیلم «رابین هود» ظاهر می شود. این بازیگر قرارداد بازی در این فیلم را امضا کرد و در نسخه جدید کلاسیک و مشهور «رابین هود» در نقش «جان کوچولو»، دست راست «رابین هود» بازی میکند.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست