0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها
شنبه 1 اسفند 1394  8:16 AM

پاسخ به:چهره ها و خبر هامشغول به شغل شریف بیکاری
بازیگر سریال «فاصله ها» گفت: فعلا هیچ فعالیتی نمی کنم و مشغول به شغل شریف بیکاری هستم. حسن جوهرچی افزود:چند پروژه سینمایی و تلویزیونی به من پیشنهاد شد اما با توجه به این که در ایام جشنواره قرار داشتیم و به سال نو هم نزدیک می شویم، راغب به حضور در آن پروژه ها نبودم. وی افزود: در واقع این روزها از روی بیکاری و بیشتر در حال خواندن فیلم نامه هایی هستم که برایم فرستاده می شود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپیگیر طلاق عاطفی
پوران درخشنده گفت: مدتی است مشغول تحقیق درباره طلاق عاطفی هستم. تاکنون چهارنسخه از فیلم نامه نوشته شده اما هیچ کدام راضی کننده نبوده است . وی با بیان این که نام موقت این فیلم نامه «طلاق عاطفی» است، افزود: همراه دانشجویان مردم‌شناسی و جامعه‌شناسی دانشگاه تهران مشغول تحقیق و پژوهش هستیم. پرسش‌نامه هایی را آماده کرده ایم و گفت‌وگوهایی با نسل های مختلف به ویژه دهه 70 داشته ایم .

پاسخ به:چهره ها و خبر هادرگذشت قوام شیرازی«معمای شاه»
 سیروس تقی نژاد بازیگرپیشکسوت سریال های «مختارنامه» و «معمای شاه» درگذشت. علی لدنی تهیه کننده سریال «معمای شاه» درباره فوت این بازیگر گفت: سیروس تقی نژاد چهارشنبه 28 بهمن ماه بر اثر تصادف در اتوبان تهران- کرج فوت کرد. تقی نژاد پیش از این در سریال هایی چون «مختارنامه»، «راز شیوا»، «تاکسی برگشتی» و. . . بازی کرده است. وی در سریال «معمای شاه» ایفا گر نقش قوام شیرازی بود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هایک هشدار محیط زیستی
سریال «شیوع»  با بازی لاله اسکندری از امشب روی آنتن شبکه یک سیما می رود. این سریال 12 قسمتی  به کارگردانی محمود معظمی درباره حملات زیست محیطی به کشوربه مخاطبان آگاهی و هشدارمی‌دهد. در خلاصه داستان این سریال امنیتی-جاسوسی  آمده است: «حمله بیولوژیکی طراحی شده توسط آمریکا از مسیر کشور های همسایه، ایران را تهدید می‌کند...»

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها