0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها
شنبه 28 آذر 1394  7:39 AM

پاسخ به:چهره ها و خبر هاتئاتر به جای سینما
داریوش مهرجویی از تابستان امسال به دنبال ساخت فیلم سنتوری مرد پاییزی بود وقرار بود بهرام رادان و محسن چاووشی بازی کنند اما حضور هر دو منتفی شد و مهرجویی مرداد ماه امسال اعلام کرد که لیلا حاتمی و حامد بهداد در فیلم بازی می کنند. با این حال فیلمبرداری شروع نشد و مهرجویی به جای آن تئا تر غرب واقعی را در پردیس سینمایی کوروش روی صحنه برد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاشیر در زنجیر
با اضافه شدن کامران تفتی و پردیس افکاری به نمایش «شیر در زنجیر»،گروه بازیگران این نمایش تکمیل شد.نمایش «شیر در زنجیر» به کارگردانی محسن معینی از هشتم دی ماه در حوزه هنری آماده می شود. در خلاصه داستان نمایش آمده:«من جز خون و قهوه، فیلم هم خیلی دوست دارم؛فیلم روی پرده عریض و نه تو تلویزیون های کوچک.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادختری در راه جشنواره
فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی و تهیه کنندگی علی اکبر ثقفی به دبیرخانه جشنواره فیلم فجر تحویل داده شد.این فیلم روایتگر داستان دختری است که با خانواده اش دچار چالش هایی می شود.روشنک گرامی، پژمان بازغی، امین حیایی و رویا نونهالی بازیگران اصلی این فیلم سینمایی هستند.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها"نفس" پس از شیار 143
نرگس آبیار که با فیلم «شیار ۱۴۳» در سی و دومین جشنواره فیلم فجر حضور داشت، امسال فیلم «نفس» را به دفتر سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر تحویل داد.فیلم سینمایی «نفس» زندگی خانواده ای بین سال های ۵۷ تا ۶۰ را روایت می کند.مهران احمدی بازیگری که پیش از این در "شیار۱۴۳" هم سابقه همکاری با آبیار را داشت در مرکزیت داستان قرار دارد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادوسال با معمای شاه
حدیث فولادوند درباره زمان همکاری با معمای شاه، اعلام کرد: آخرین حضورم در این پروژه اسفند سال 1393 بود ولی در کل به مدت دو سال است که جسته و گریخته با پروژه «معمای شاه» همکاری داشتم. درحال حاضر هم کار جدیدی برای تلویزیون ندارم اما قرار است به زودی یک کار سینمایی جدید داشته باشم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها