طرز تهیه کوفته هویج کرمانشاهی
سه شنبه 5 آبان 1394 1:11 PM
هویج رنده شده: یک لیوان، گوشت چرخ کرده: 300 گرم، پیاز: 3 عدد، آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری، آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم، تخم مرغ: یک عدد، زرشک یا کشمش: 4 قاشق غذاخوری، آلو: یک فنجان، گردو: یک فنجان، رب گوجه فرنگی: 3 قاشق چایخوری
ابتدا یکی از پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید. هویج ها را ریز رنده کنید و همراه با گوشت چرخ کرده به آن اضافه کنید.
نمک و فلفل و تخم مرغ را به مواد اصلی کوفته اضافه کنید و داخل مخلوط کن بریزید به طوری که مواد کاملا یک دست و مخلوط شود.
بعد از مخلوط شدن به نسبت میزانی که کوفته باید سفت شود، مقداری از آرد نخودچی و آرد برنج را اضافه کنید.
برای تهیه مواد داخل کوفته یک پیاز دیگر را بردارید و نگینی خرد و سرخ کنید و در صورت تمایل با کشمش یا زرشک شیرین شده مخلوط کنید.
مقداری از مواد کوفته را بردارید و کف دستتان پهن کنید، حالا مقداری از مواد داخلی را به همراه گردو وسط کوفته بگذارید و آن را ببندید و گرد کنید.
کف یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و بدون آن که به کوفته ها ضربه وارد شود، آنها را در روغن تفت دهید. این کار به باز نشدن کوفته ها کمک می کند.
بعد از خارج کردن کوفته ها پیاز دیگری را خرد کنید و داخل همین روغن با مقداری رب گوجه و نمک و فلفل تفت دهید.
در این مرحله دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن آب کوفته ها را آرام داخل سس کوفته بیندازید و به مدت 40 دقیقه صبر کنید تا کاملا بپزند.
برای تهیه کوفته شعله گاز باید کم باشد. بعد از پخت، کوفته ها را در ظرف مناسب بریزید و با سبزی تازه تزئین کنید.