0

خوراک میگو زعفرانی با طعم خوش قارچ

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

خوراک میگو زعفرانی با طعم خوش قارچ
چهارشنبه 22 مهر 1394  10:59 AM

وب سایت آلامتو: امروز برای شما عزیزان طرز تهیه خوراک میگو مخصوصی را آماده کرده‌ایم که به علت وجود زعفران بسیار خوش طعم و خوش مزه شده است. همچنین وجود قارچ در این غذا می‌تواند برای طرفدارن قارچ یک امتیاز خوشحال کننده باشد.

میگو یکی از منابع مهم فسفر است و خوردن آن به شما توصیه می‌شود.

 

طرز تهیه خوراک میگو زعفرانی
 


مواد لازم :

  •     یک قاشق غذا خوری کره
  •     یک عدد پیاز بزرگ نازک خرد شده
  •     شش عدد قارچ ، قطعه قطعه شده
  •     یک قاشق چای خوری شکر قهوه‌ای
  •     300 گرم سیب زمینی
  •     20 عدد میگو متوسط پوست کنده شده
  •     سه قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب
  •     یک قاشق چای خوری فلفل قرمز
  •     مقدار کمی زعفران ( یک نیشگون )
  •     دو قاشق غذا خوری خرد شده ریحان تازه
  •     یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان


طرز تهیه :

1.کره را در یک ماهیتابه ذوب می‌کنیم و پیاز ، قارچ و شکر قهوه‌ای را درونش تفت می‌دهیم تا پیاز به رنگ قهوه‌ای تبدیل شود که حدودا 10 دقیقه به طول می‌انجامد.

2.یک قابلمه را از آب پر کرده و سپس سیب زمینی‌ها را درون قابلمه ریخته و 3 دقیقه اجازه می‌دهیم بجوشد و سپس تخلیه کنید.

3.حال یک ماهیتابه می‌آوریم و میگو‌ها را درونش ریخته و حدود 5 دقیقه بعد از اضافه کردن پیاز روی حرارت متوسط تفت می‌دهیم تا رنگ شفاف صورتی رنگی پیدا کند سپس خامه ترش ، فلفل قرمز و زعفران را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا بجوش آید و غل ریز بزند.

4.سپس سیب‌زمینی‌ها را به همراه پنیر پارمسان و ریحان خرد شده و میگو‌ها در ظرف می‌کشیم و به سلیقه خود تزئین کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها