0

مربا کنجد

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

مربا کنجد
جمعه 17 مهر 1394  7:17 PM

مربا کنجد

شکر یک کیلو
کنجد 650گرم
پودر نارگیل 2\1پیمانه
آب نیم کیلو
زعفران دمکرده مقداری یا دارچین یک قاشق سوپخوری
خلال پسته4\1پیمانه
خلال بادام 4\1 پیمانه
طرز تهیه
آب و شکر را روی حرارت گذاشته تا بجوشد همه مواد با هم مخلوط کرده و ب آب و شکر اضافه میکنیم میگذاریم بجوشد تا قوام آید
اما نکات مربا
اگر بخایم شربت براق باشه مثل بیرون موقع قوام آمدن شربت 2قاشق سوپخوری عسل اضافه میکنیم
اگر آب مربا زیاد باشه و خوب نجوشونیم باعث میشه مربامون کپک بزنه و ترش بشه
زمانی ک ب این مشکل برخوردیم میوه ها را جدا میکنیم
و شربت را دوباره میجوشونیم تا قوام بیاد
اگر شکر مربا زیاد باشه یا زیاد بجوشونیم باعث میشه مربا شکرک بزنه بهتر اگر یک کیلو میوه داریم یک کیلو آب بریزیم
روی حرارت بگذاریم تا بجوشد بعد از یکی دو جوش تست میکنیم و از رو حرارت برمیداریم
اگر بخایم مربا شکرک نزنه از 2\1قاشق چایخوری جوهر لیمو. و یا یک قاشق سوپخوری آبلیمو برای هر یک کیلو میوه استفاده میکنیم
اما مهمترین نکته تو مربا تشخیص قوام آمدن شربت
وقتی روی مربا شرو ب حباب زدن کرد
کمی شربت را رو انگشت اشاره بریزید
و انگشت شصت را روش بذارید
و بعد آروم از هم جدا کنید
اگر شربت مثل ی تار مو ب هر دو انگشت وصل بود شربت قوام آمده
مربا را داغ تو شیشه تمیز خشک وردار ریخته
ک در فلزی دارد
ودرش را محکم میبندیم و میگذاریم سرد بشه
این دستور برای همه مرباهاس
فرقش تو ترش یا شرین بودن میوه و میزان شکر هر دسته هست

تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 mojdeh1 ehsan007060 shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها