«نان مغزدار پیچ» را با نسکافه بخورید
چهارشنبه 15 مهر 1394 9:35 AM
این نان شیرین را می توانید به عنوان عصرانه ای سالم نوش جان کنید یا در مهمانی و دورهمی های زنانه در کنار قهوه و نسکافه سرو کنید. برای کسانی هم که به صبحانه خوردن عادت ندارند. به دلیل داشتن موادی مثل بادام، دارچین و کشمش یک صبحانه کامل محسوب می شود. با خلاقیت در شکل دادن به خمیر میتوانید با همین دستور نان های فانتزی برای بچه ها تهیه کنید.
مواد لازم:
مواد میانی:
مواد رویه:
روش تهیه:
1. مایه خمیر را با شیر ولرم و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید تا اصطلاحا به عمل بیاید.
2. تخممرغ را با کرهای که به دمای محیط رسیده و بقیه شکر با مفتول بزنید. مایه خمیر عمل آمده را به تخممرغ، کره و شکر اضافه کنید.
3. در آخر آرد را بریزید و ورز دهید. دقت داشته باشید آرد را کمکم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. در انتها کشمش را اضافه کنید. 40 دقیقه خمیر را در جای نسبتا گرم بگذارید و روی ظرف خمیر را بپوشانید.
4. بعد از استراحت خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. از مخلوط مواد میانی را روی یک قسمت بریزید و یک قسمت دیگر خمیر را روی آن قرار دهید. با وردنه کمی روی خمیر فشار دهید تا 2 قسمت خمیر به هم بچسبند؛ سپس از خمیر نوارهای بلندی ببرید.
5. این نوارها را پیچ بدهید و سپس نوار پیچ خورده را گرد بپیچید تا به شکل گل شود. گلهای آماده شده را در سینی فر که کمی چرب کردهاید بگذارید و یک ربع استراحت دهید. مواد رویه را مخلوط کنید و بعد از استراحت دوم همراه کنجد روی گلها بزنید. برای پخت نان، آنها در فر با دمای 80 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بگذارید.