سوشي
پنج شنبه 26 شهریور 1394 6:44 PM
این روزها تو مِنوی همه کسانی که سفارش فینگرفود میگیرن هست و قیمت نسبتاً بالایی داره. اما این سوشی خیلی ساده است و البته که سوشی ( با دستور اصلی و واقعی) نیست و کاملا من درآوردی اِ. و یه وعده رژیمی قابل قبول و خوشگله که شاید به کار میز مهمونی و تولد شما هم بیاد.
برای لایه اول که تو رسپی های اصلی از یه نوع جلبک استفاده میکنن، من از کاهو استفاده کردم؛ برگهای پهن اسفناج هم خوب جواب میده. برنج رو کته کنید بهش نمک و پودر پیاز و پودر سیر و کمی زنجفیل بزنید و با پشت قاشق له ش کنید. سلفون رو باز کنید؛ کاهو ها رو توی آبجوش بندازید تا نرم شه. بخش ساقه رو بعد از نرم شدن از کاهو جدا کنید. یعنی فقط قسمت برگ سبز رو روی سلفون بذارید. هرجا که کاهو پاره شد، یه تیکه دیگه رو صاف و تمیز روش بذارید. برای هر رول، با کاهو ها یه مستطیل به ابعاد دوازده در بیست سانت درست کنید. روش به قطر نیم سانت برنج بریزید و کاملا اطرافش رو صاف کنید. وسطش برشهای نازک هویج تا آبپز و کدو و خیار بذارید. روش هم در نهایت کمی نمک و فلفل و پودر سیر بریزید. و با کمک سلفون محکم رولش کنید. میتونید از تن ماهی یا فیله ماهی هم وسطش استفاده کنید که من نکردم.