0

ماهي شكم پر مجلسي با تزئين رنگين كمان

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

ماهي شكم پر مجلسي با تزئين رنگين كمان
چهارشنبه 25 شهریور 1394  9:36 PM

ماهي شكم پر مجلسي با تزئين رنگين كمان♥️
براي شروع ماهي رو پاك كرده و آماده ميكنيم.

با آرد و زردچوبه كاور كرده و شكمش رو با مخلفات پر ميكنيم و آماده ميذاريم روي تخته كار.

من زير و روي ماهي رو كاملا با برس چرب ميكنم و توي ظرف قرار داده و توي فر طبخش ميكنم.
 من طبق تجربه اين نتيجه رسيدم كه اين طوري ماهيه شكيل تر باقي ميمونه.

راستي سر ماهي رو هم چرب نميكنم كه بعد از پخت خوشگلتر بمونه.

دماي فر 180 درجه سانتيگراد و زمان پخت براي يك ماهي شوريده 40 تا 45 سانتي متري يك ساعت هستش.

من با ماهي هاي ديگه هم تقريبا همين مدت زمان رو كار ميكنم منتها توصيه ميكنم با توجه به سايز ماهي و جنس ظرف و شرايط فر تون زمان رو تنظيم كنيد كه ماهي زيادي خشك نشه يا خام نمونه.

بعد از گذشت 30 دقيقه از پخت من معمولا لبه شكم ماهي رو بلند ميكنم و با چنگال داخلش رو چك ميكنم كه آيا پخته يا نه. و بعد مجددا با برس روي بدن ماهي رو با همون روغني كه پس داده چرب كرده و براي يك ربع ديگه توي فر ميذارم و بعد باز چكش ميكنم. به اين ترتيب هم بدنه ماهي كاملا طلايي رنگ و برشته ميشه هم از پختن گوشتش اطمينان حاصل ميشه. ولي معمولا همون يك ساعت پخت مناسبه.

در فاصله اي كه ماهي توي فره من مخلفات تزئين ماهي رو هم آماده ميكنم.

اول سس مایونزو آماده کنید و یا اماده بخرید،

براي تزئينش من از ترشي هاي مختلف استفاده ميكنم. همه رو ريز رنده ميكنم.

ترشي هويج

ترشي گل كلم

ترشي لبو و ترشي كلم بنفش
خيار شور

اينا رو ريز رنده بزنيد. حدود يك تا دو قاشق غذاخوري از هر كدوم نيازه كه بايد با سايز ماهي (و يا ماهي هاتون) اندازه ها رو تنظيم كنيد

يك دونه تخم مرغ رو هم آبپز ميكنيم و اجازه ميديم سرد بشه بعد زرده و سفيده تخم مرغ رو جداگانه رنده ميكنيم.

من معمولا براي اينكه نشون بدم توي شكم ماهي چيا هست از اون مواد براي تزئين روش هم استفاده ميكنم.

يعني يك پياز درشت رو با حرارت ملايم كاراملايز ميكنم.

مقداري زرشك رو خيس داده و بعد در روغن تفت ميدم.

مقداري گشنيز رو ريز خورد كرده و در اندكي روغن ده ثانيه اي تفت ميدم.

در نهايت براي تزئين دم ماهي هم نوارهاي بلند و باريكي از هويچ ميبرم.

همينا خودش كلي وقت ميگيره ها. پس مد نظر داشته باشيد.وقتي ماهي پخت از فر خارجش كرده و اجازه ميديم 5 تا ده دقيقه استراحت كنه.

 به ظرف سرو منتقلش ميكنيم.خب پس قرار شد تا وقتي ماهي توي فره ما همه موادي كه قراره ماهي باهاش تزئين شه رو آماده كنيم.

پياز كاراملايز شده

رنده سفيده تخم مرغ

زرشك تفت داده شده

سير و گشنيز تفت داده شده

ترشي هويج رنده شده

خيارشور رنده شده

زرده تخم مرغ رنده شده

ترشي گل كلم رنده شده

ترشي كلم بنفش رنده شده

بعد از اينكه ماهي ده دقيقه استراحت كرد با برس روي سطح بدن ماهي رو با سس مايونز ميپوشونيم.

و لايه لايه مواد رو روي بدنه ماهي قرار ميديم

مايونز باعث ميشه كه مواد رنده شده به بدن ماهي بچسبند

ديگه اينكه از چند رنگ استفاده ميكنيد و يا اينكه رنگها رو با چه ترتيبي كنار هم ميچينيد دست خودتونه.

مهم اينه كه بدن ماهي يك نماي زيبا پيدا ميكنه.

براي تزئين چشم ماهي هم - كه بعد از پخت از ريخت افتاده - بهتره از يك تيكه سفيده تخم مرغ و يك دونه كشمش استفاده كنيد. يا زيتون سياه يا يه تيكه هويج يا يه اسلايس ليمو يا هرچي دلتون خواست.

اگر تعداد مهمونها زياده من دو يا سه ماهي رو به اين شكل طبخ و تزئين ميكنم و جلوه سفره واقعا زيبا ميشه.

مواد توي شكم ماهي, گوشت ماهي رو بسيار خوش طعم ميكنه (مخصوصا اگر فلفل اساسي بهش افزوده شده باشه!) و ماهي با حرارتي يكنواخت توي فر كاملا سرخ شده و پوستش با اون كاور آرد و زردچوبه حسابي كرانچي خواهد بود (البته اگر مايل باشيد گوشت ماهي رو خيلي آبدار برداريد پوستش زياد كرانچي نخواهد شد). خيالتون هم راحت باشه مايونز پوست ماهي رو نرم نخواهد کرد. بازم تكرار ميكنم اين غذا كاملا مجلسي و پر مشتريه.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها