پاسخ به:جلسه پرسش وپاسخ
یک شنبه 8 شهریور 1394 8:17 AM
مارال
جنسیت | زن |
وضعیت تاهل | مجرد |
سال تولد | ۱۳۷۴ |
موضوع | روانشناسی |
سلام من دختری ۲۰ ساله هستم مشکل من نداشتن حریم خصوصی و جایی برای آرامشه دلیلش هم به پدر وخواهرم بر میگرده خواهرم ۱۳ سالشه و دختر به شدت شلوغیه و عادتشه که در کوچکترین کار دیگران هم فضولی کنه . تا از چیزی به طور کامل سر در نیاره بیخیال نمیشه این اخلاقش هم به پدرم رفته. بابام هم آدم بسیار شلوغ و پر حرفیه. هر دوشون از من ومامانم انتظار دارن که تمام هوش و حواسمون رو در اختیارشون قرار بدیم و به حرف های بی سرو تهشون گوش بدیم اجازه نمیدن حتی یک ساعت به کاری که خودمون دوست داریم برسیم اگر هم سرمون به کار خودمون باشه حسابی غرولند میکنن و در اغلب موارد کار به دعوا و در گیری می کشه. علاوه بر این ها این دو نفر فقط و فقط حرف خودشون رو قبول دارن و اغلب اوغات اصلا به من و مامانم اجازه ی حرف زدن ودفاع کردن زو هم نمیدن من واقعا از این همه تنش خسته شدم هر وقت که میخوام تو اتاقم استراحت کنم اضطراب و تپش قلب سراغم میاد چون میدونم هر آن یک نفر وارد اتاق میشه و آرامشم رو به هم میزنه چند وقتیه عصبی شدم دلم می خواد تنها باشم اما نمیشه بابام کلید در اتاق رو هم قایم کرده از طرفی هم دخترم و نمیتونم هر وقت اراده کردم تنها از خونه بیرون بزنم و محکومم در جوار بابام و خواهرم باشم که یا مشغول داد و دعوا و فریاد زدنن یا شوخی های پرسر و صدا و اعصاب خورد کن قلبم درد میکنه تو رو خدا راهنمایی کنید. چه کار کنم؟؟؟؟
پاسخ:
سلام
وضعیت به این سختی که شما بیان می کنید احتمالا نیست.!!
و شما بیش از حد حساس شده اید ولی برای رسیدن به ارامش نسبی بهتر است قاطعانه زمان های که وقت یا حوصله گفتگو ندارید مطرخ کنید و مراقب باشید با اقتدار و ارامش این موضوع رابیان کنید تا جو خانواده به هم نریزد.
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه