0

تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:تالار آموزش خانواده زیر ذره بین راسخونی ها
چهارشنبه 11 شهریور 1394  9:06 PM

نقل قول ria1365

ممنون از پیگیریهای خوبتان

فقط در مورد استفاده از کارشناسان حالا شاید بعضی دوستان بگن وقتی بخش مشاوره هست و میشه خصوصی مشاوره گرفت چرا بصورت علنی !!!

من میگم کلا مسایل خیلی خصوصی رو که نه ولی وقتی من جوون یه سوال دارم میتونم از همین بخش تالار خانواده استفاده کنم

برای کارشناسانشم میتونین تو تالار یه فراخوان بدیم دوستانی که روانشناسی میخونن و خوندن یا علوم تربیتی بیان کمک کنن تو این تالار چون از کاربرا مطمنا هستند دوستانی که تو این رشته تحصیل کردند و میکنن.

نکته دوم در مورد نظرسنجی باید عرض کنم وقتی روی یک پستی امضای روابط عمومی یا انجمن ها باشه مشارکت زیاد میشه شما میتونید با کمک این مسولان ارشد و‌با همکاریشون ابین ایده هاروپیش ببرین منم با توجه به بضاعتم در خدمت شما و تالار وزین خانواده هستم 

قطعا اگه این مسابقات با برچسب معتبر یعنی همکاری سایر بخش ها تهیه بشه مشارکت بالا خواهد بود چون تو این مدتی که بعنوان کاربر در این سایت هستم این  موضوع رو بطور ملموس حس کردم

یا با همکاری سایر تالارهایی که از نظر محتوایی و اهداف به تالار شما نزدیکن این بحث هارو بزازین

من نمونه میگم :

مثلا با همکاری تالار تلفن همراه و تبلت میتونین یه بحث و‌گفتگو بزاریم در مورد 

تلفن همراه و مشکلات خانواده ها 

اسیب های تلفن همراه در خانواده ها

نقش فناوری های جدید در طلاق زوجین

چرایی گرایش افراد خانواده به تلفن و موبایل و کمرنگترشدن روابط فامیلی

و در اخر تاپیک های محتوایی و مشارکتی فراموش نشه چون همیشه از بین نظرات و ایده ها نظرات بکر بیرون میاد.

سلام آقای ایمانی.

ممنون از نظرات واقعا مفیدتون.خودمم با این حرفتون موافقم.اگه یه تاپیکی اینچنینی ایجاد بشه دوستان بیان مشکلاتشون یا مسائلی رو که دیدن یا باهاش در ارتباط بودن رو بیان کنن.شاید مشکل دیگری هم باشه و این بحث و گفتگوها بتونه مثمر ثمر باشه.بیان مسائل خصوصی رو که قطعا نمیشه تو چنین تاپیکی بیان کرد.

در مورد کارشناسان و صاحبنظران یا کسانی که علوم تربیتی خوندن هم فراخوان بدیم هم خیلی نکته ی جالبی بود.البته من تو نظر خودم بود که از دوستان خودم رو که تو این زمینه ها آشنایی دارن رو ازشون استفاده کنم که اینم برام یه کم زمانبر بود چون تا بیارمشون صحبت بشه و عضو راسخون بشن و اوووخیلی طول میکشه.ولی به نظرم پیشنهاد شما خیلی بهتر بودش چشم حتمن این کار رو هم انجام خواهم داد.

در باره ی مسابقات و بحث و گفتگوها هم که فرمودین با همکاری بقیه ی تالارها انجام بشه اینم باز ایده ی جالبی بود فکر کنم اینجوری هم بهتر جواب بده تا تالار به تنهایی بخواد یه طرح اینجوری رو اجرا کنه به هر حال هر تالاری مخاطب خاص خودش رو هم داره و اینجوری مخاطبها هم زیادتر میشن.

بله منم با این حرفتون موافقم که برنامه ها و طرح ها و نظر سنجی ها اگه با امضای مسئولین محترم باشه قطعا مخاطبان بیشتری خواهد داشت که این امر هم مستلزم همکاری و حضور هرچه بیشتر مسئولین تو چنین طرح هایی هست.

خیلی ممنون از شما.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
fatemehzahra20 ehsan007060 ria1365 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها