0

اسامی برندگان مسابقه ...تا سـپیده فجر

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:اسامی برندگان مسابقه ...تا سـپیده فجر
پنج شنبه 8 مرداد 1394  8:21 PM

نقل قول ria1365

کلا وقتی چیزی اشتباه یعنی اشتباه ادم نباید رو اشتباه تاکید کنه منم برنده شده بودم وتو مسابقات جلوی این مسابقه اسم بنده هم بعنوان برنده درج شده بود بعدا اومدین یکی دوتا کردین دلایلشم نثل روز برای بنده روشنه نتیجش شد این  متاسف شدم برای این سیاست شما که مدام در حال تکرار

فقط مسول محترم جواب منطقی بده :

اگر برنده نشده بودم چرا اونجا زده بود برنده اگه شدم چرا برداشته شدلطفا به شعور کاربران احترام بزارید 

با تشکر وتبریک به همه برندگان ...سید عزیز وبزرگوارحتما یه جواب منطقی و قابل قبولی وجود داره مطمئن باش.....نمیشه که همینجوری اسامی عوض وبدل بشه ما به راسخون بخاطر مذهبی بودن وحضور افراد با ایمان وشایسته همیشه با دید مثبت نگاه میکنیم چون اگر بخاد ناحقی صورت بگیره مخصوصا اینجا که دوستان با فعالیتشون در جهت ترویج دین تلاش میکنن اصلا قابل قبول نیست ... ارزوی موفقیت وسلامتی برای همه راسخونیهای عزیز
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
siryahya nazaninfatemeh ria1365 borkhar omiddeymi1368 smrfarokhi@yahoo.com rasekhoon_m ghiyase65 zinab84 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها