0

انواع چای

 
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

تذکرات در مورد چگونگی دم کردن چای های گیاهی
یک شنبه 1 شهریور 1394  7:38 PM

 

تذکرات در مورد چگونگی دم کردن چای های گیاهی

 

* برای دم کردنی های گیاهی بهتر است از قوری های چینی یا شیشه ای استفاده شود.

* قوری را روی حرارت غیر مستقیم کتـری یـا سمـاور قرار دهیم.

* برای دم کشیدن 15 دقیقه کافی است امّا هر چه بیشتر دم بکشد بهتر است.

* چای را صاف نموده و میل نمائید.

* دم کشیده و صاف کرده این چای ها تا چند روز قابل مصرف است.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها