0

انواع چای

 
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

شماره 23
پنج شنبه 29 مرداد 1394  12:06 AM

 

چای زیره سیاه

 

نتیجه تصویری برای چای زیره سیاه

 

این چای خصوص بعد از غذا برای هضم و جلوگیری از نفخ بسیار مفید است .
 

طرزتهیه
 

یک قاشق غذاخوری زیره را به همراه میزان دلخواه عسل و یا نبات برای شیرین نمودن آن در یک قوری ریخته و دو لیوان اب به آن بیفزایید و بر روی حرارت کتری یا سماور بگذارید تا دم بکشد .

زمانی که رنگ دمنوش شما زرد شد و بوی مطبوع زیره را حساس کردید ، تقریبا 20 دقیقه بعد ، چای زیره آماده است .

 

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها