شماره 15
چهارشنبه 21 مرداد 1394 11:16 PM
چای زنجبیل
این چای به هضم غذا کمک میکندو اثرات سودمندی در رفع تهوع دارد.برای سرماخوردگی و آنفولانزا و گلو درد مفید است.
مواد لازم
آب :4 فنجان
ریشه تازه زنجبیل :5سانتی متر
عسل و لیمو:در صورت تمایل
طرز تهیه
پوست زنجبیل را کنده ( بهتر است بتراشید) و سپس آن را به شکل ورقه های بسیار نازک برش دهید، آب را در ظرفی مناسب جوش بیاورید و در اولین لحظات جوش آمدن آب ورقه های زنجبیل را به آن اضافه کنید.
در آن را بپوشانید ،آن را کم کرده و اجازه بدهید 15 تا 20دقیقه بماند ، سپس چای حاصله را صاف کنید برای طعم بهتر می توانید به آن عسل و لیموترش هم اضافه کنید.
البته بهتر است این نکته را یاد آور شویم که اگر این چای را برای خواص درمانی آن در زمینه سرماخوردگی و آنفولانزا می نوشید ، انواع شیرین آن توصیه نمی شود.