خواص چای سبز
یک شنبه 14 تیر 1394 2:23 PM
خواص چای سبز
* برای درمان ام اس مفید است.
* برای پیشگیری و درمان سرطان به کار میرود.
* برای درمان بیماری پارکینسون و آلزایمر کاربرد دارد.
*چای سبز سوخت و ساز بدن را بالا برده و اکسیداسیون چربی را افزایش میدهد.
*چای سبز احتمال خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و حملات قلبی را با کاهش خطر لخته شدن خون کاهش میدهد.
*چای سبز احتمال خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش میدهد.
* نوشیدن چای سبز رشد سلولهای سرطانی خاص را متوقف کرده و سطح کلسترول خوب خون را نسبت به کلسترول بد
افزایش میدهد.
تحقیقات نشان دادهاند که مصرف چای سبز برای سلامت قلب افرادی که دارای تری گلیسیرید بالا هستند بسیار مفید میباشد.
آزمایشات نشان دادهاند کتچینهای موجود در چای سبز که با میزان مصرف نسبت مستقیم دارد(dose-dependently) مانع از فعالیت لیپاز پانکراس میشود(آنزیمی که بوسیله پانکراس ترشح میشود و چربیها را هضم مینماید.) در نتیجه این عملیات، سرعت شکستن چربیها و تبدیل آنها به تری گلیسیرید و همچنین افزایش تری گلیسیرید در خونی که بعد از صرف غذا اندازه گیری میشود بسیار آهسته صورت میگیرند.
با توجه به اینکه افرایش تری گلیسیرید بعد از خوردن غذا یکی از مشخصههای بیماری گرفتگی رگها است، نوشیدن 2 فنجان چای سبز همراه با غذا، بسیار مفید میباشد.
* برای درمان روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) و بیماریهای قلبی عروقی استفاده میشود.
*چای سبز برای تقویت سیسم ایمنی بدن مفید است.
*چای سبز برخی از محققان میگویند، با نوشید منظم چای سبز، از به وجود آمدن حفره در دندان با کشتن باکتری که موجب ایجاد جرم دندان میشود، میتوان پیشگیری کرد.
*چای سبز قدرت فکری را افزایش داده و قابلیت تمرکز را بالا میبرد.
*چای سبز آرامبخش است و رفع استرس میکند.
*چای سبز موجب کاهش وزن در افراد چاق میشود.پلي فنولهاي چاي سبز فعاليت آميلاز بزاق(آنزيم تجزيه كننده قندها) را مهار ميكند. جالب است بدانيد كه چاي بدون داشتن عوارض خطرناك داروهاي كاهنده وزن ميتواند موجب كاهش وزن، اندازه دور كمر و تري گليسريد خون مبتلايان به چاقي شود
*چای سبز در رفع تعدادی از عفونت های قارچی، باکتری و حتی ویروسی (نظیر سرماخوردگی عادی) نیز مفید است.
*چای سبز خلط را از گلوی ملتهب پاک و اثر مواد سمی را خنثی می کند.
* تانین" موجود در چای سبز می تواند از تداوم اسهال جلوگیری کند. اگر می خواهید میزان "تانین" را در چای افزایش دهید، بگذارید بیشتر دم بکشد.