پاسخ به:نظرسنجی ماهنامه راسخون**امتیاز ویژه**
شنبه 23 خرداد 1394 8:56 AM
به نظر شما طرح و شمایل شماره اول فصلنامه بهتر است یا نسخه آزمایشی ماهنامه؟ به نظر من شماره اول فصلنامه بهتر بود . تو نسخه آزمایشی فونت بیشتر صفحات چشمو اذیت میکنه
به نظر شما ماهنامه به صورت متنی همانند نسخه اول فصلنامه منتشر شود یا مانند نسخه آزمایشی ماهنامه به صورت گرافیکی؟ هم متن و هم گرافیکی باشه جالب تره
به نظر شما ماهنامه حداکثر چند صفحه داشته باشد؟ نه خیلی کم و نه خیلی زیاد باشه . به نظر من 50 صفحه خوبه
مجله در چه فرمتی منتشر شود؟ pdf
ماهنامه چندم هر ماه منتشر شود ( تاریخ انتشار ماهنامه)؟ این بستگی به خود سعید جان داره چون زحمتشو میکشه ولی من میگم عاشقی سخته نه ببخشید اشتباه شد پنجم هرماه
ماهنامه کدام طیف از مطالب را پوشش دهد؟(به ترتیب اولویت) 1- گردشگری 2- گردشگری 3- گردشگری سعی شود از همه مطالب تالارها استفاده شود بخصوص مطالب تالارهای فعال
آیا در ماهنامه صرفا از مطالب انجمن راسخون استفاده گردد یا از گستره اینترنت مطالب اخذ گردد؟ فقط راسخون
آیا با انتشار مطالب دنباله دار موافقید؟(مانند آموزش ورد در چند جلسه و هر جلسه در یک نسخه از مجله یا داستان های دنباله دار) آره خیلی عالیه به قول شاعر : امشب دل ماه چه بی قراره ستاره های دنباله داره
آیا با انتشار مسابقات و ارائه جواب در شماره بعدی موافقید؟ من که قصد ادامه تحصیل دارم ولی آره موافقم خیلی باحاله
به نظر شما مطالب ارایه شده در ماهنامه جامع و کامل باشند یا مفید و مختصر؟ کامل باشه سعید جان
آیا با انتشار مجله در سایت های دیگر موافقید ؟(نمونه) آره چرا که نه . برای جذب کاربران جدید موثره
اگر پیشنهاد و انتقاد دیگری دارید لطفا بیان نمایید. خیلی ممنون به خاطر زحماتی که در چاپ فصلنامه میکشی
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست