مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان: حجاب و عفاف جامعهی ما، زیبنده یک جامعه اسلامی نیست
سه شنبه 19 خرداد 1394 10:36 PM
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان گفت: سرمایه اجتماعی در کشور ما افت کرده و اعتماد و رضایت مردم نسبت به دستگاههای دولتی رو به افول است.
به گزارش هجرت، “محسن روحی” صبح امروز ۱۹ خردادماه در جلسه کمیته بازرسی ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان در کرمان اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه عفاف و حجاب و حقوق شهروندی وظایفی برای دستگاهها مشخص کرده که تفاوتی بین دستگاههای فرهنگی و غیرفرهنگی در این حوزه نیست.
وی افزود: علاوه بر این نظارت درون سازمانی در زمینه عفاف و حجاب در نظر گرفته و از دو سال قبل کار انجام شده، اما بازرسیها از دستگاهها براساس وظایف به طور جدی از سال گذشته صورت گرفته است.
روحی با بیان اینکه نخستین گام تشکیل ستادهای صیانت از حقوق شهروندی و عفاف و حجاب بود، تصریح کرد: ویترین جامعه ما شایسته جامعه اسلامی نیست و آنچه که ما را مورد انتقاد کشورهای اسلامی قرار می دهد، بحث حجاب و عفاف در ظاهر جامعه اسلامی ماست.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به مشکل تاخیر در ازدواج جوانان اظهار کرد: زمانی نگران تاخیر در ازدواج بودیم و در حال حاضر نگران خود ازدواج هستیم و یکی از استانهایی که مشکل کاهش ازدواج دارد، کرمان است.
وی افزود: مشکل کاهش ازدواج از سوی دیگر خود را در عفاف و حجاب، تجاوز به عنف، افزایش خانه های مجردی و … نشان میدهد و نباید این مشکل را به بحث اقتصادی، سربازی و تحصیل و … محدود کنیم.
روحی تصریح کرد: دستگاههای فرهنگی چقدر نسبت به بحث ازدواج که نیمی از دین را کامل میکند، حساس هستند؟ اگر به ریشهها نپردازیم، مشکلات وجود دارد.
وی با اشاره به مشکلات سطح جامعه گفت: راهی غیر از جذب جوانان نداریم، اگر جذب نکنیم، دشمن آنها را جذب میکند و باید برای بهبود وضعیت برنامه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه در دستگاه های اداری یک رخوت و سستی به وجود آمده که بازخوردی را نمیبینیم تصریح کرد: در حوزه حقوق شهروندی، یک موسسه، چالشهای سال ۹۴ نظام را بررسی و ۱۶۸ مورد را جمع آوری کرده که سه چالش تاثیرپذیر و سه چالش تاثیرگذار شناخته شد که نزاعهای سیاسی، انتخابات مجلس و سرمایههای اجتماعی از چالشهای تاثیرگذار نظام شناخته شدند.
روحی بیان کرد: اعتماد، رضایت و مشارکت از شاخصههای مهم سرمایه اجتماعی است و به درستی امسال به همدلی و همزبانی نامگذاری شده که به اشتباه همدلی و همزبانی را تنها در قالب انتخابات تعبیر میکنیم و باید در سرمایه اجتماعی نیز این امر باشد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان گفت: سرمایه اجتماعی در کشور ما افت کرده و اعتماد و رضایت مردم نسبت به دستگاههای دولتی رو به افول است.
وی افزود: زمانی که مردم اعتماد و رضایت نداشته باشند، مشارکت هم ندارند، مشارکتی که نظام به آن نیاز دارد و گروهی نیز متاسفانه تلاش می کنند، رضایت نسبی مردم را کمتر از آنچه موجود است، نشان بدهند.
روحی با بیان اینکه باید همه تلاش کنیم تا رضایت مردم را افزایش دهیم تصریح کرد: سرمایه اجتماعی مانند آبروست که کم کم جذب می شود. در دو حوزه سلامت و درمان و امینت از میانگین استاندارد بالاتر هستیم و این امر نیز رضایت مردم را به دنبال داشته است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان اظهار کرد: مردم از خدمات دستگاههای دولتی ناراضی هستند اما پای هویت انقلابی و نظام ایستادهاند و حضور آنها را در صحنه های مختلف می بینیم، اما نباید این دو مسئله با هم قاطی شود و باید برای رفع مشکل نارضایتی، تلاش کرده و رضایت مردم را جلب کنیم.