وصیت نامه شهید علی خلیلی مقدم
جمعه 27 شهریور 1394 11:24 AM
وصیت نامه شهید علی خلیلی مقدم
|
هدف من از نوشتن این وصیت نامه این نیست که چون دارم به جبهه میروم باید وصیت نامه بنویسم بلکه از آن جهت که بنا به سفارشات پیغمبر اکرم (ص) هر فرد مسلمان وظیفه دارد که وصیت نامه بنویسد ، من هم چند جمله به یاری الله برایتان ای زندگانی خاکی می نویسم .
اعوذ با لله من الشیطان الرجیم ، بسم الله الرحمن الرحیم ، الحمد الله رب العالمین
با سلام و درود به پیشگاه معظم تمامی شهدای فی سبیل الله ، مخصوصاً شهدای جنگ تحمیلی و با سلام ودرود بر تمامی خانواده های مقاوم و صبور وایثار گر شهدای عزیز انقلاب که به حق ، وارثان خون شهدا هستند ، و با سلام ودرود بر شما معلمین که به حق راهتان راه پیامبران است .و سلام درود بر شما تمامی مردم مسلمان و مخلص وقهرمان پرور ایران اسلامی.
هدف من از نوشتن این وصیت نامه این نیست که چون دارم به جبهه میروم باید وصیت نامه بنویسم بلکه از آن جهت که بنا به سفارشات پیغمبر اکرم (ص) هر فرد مسلمان وظیفه دارد که وصیت نامه بنویسد ، من هم چند جمله به یاری الله برایتان ای زندگانی خاکی می نویسم .
هدف من از رفتم به جبهه احساس مسئولیت است و چون در این برهه از زمان که اسلام در محاصره مشرکین است و هدف سران مشرک از جمله ابو سفیان (ریگان) ، و ابو لهب ها ( صدام و دیگران) نابود ی اسلام و ریشه کن کردن آن از کل جهان است ، هر فردی که دم از مسلمانی میزند و ظیفه شر عی دارد که علیه مشرکین زمانه قیام کند
برادران و خواهران ، پدران ومادران عزیز ، دنیا بازیچه ای بیش نیست ، مبادا سر گرم آن شوید و از خداوند و قیامت غافل بمانید . بروید به دنبال تو شه و زاد آخرت ، اعمال نیک انجام دهید و بر دیگران منت مگذارید .
علی خلیلی مقدم
نگارنده : fatehan1 در 1392/6/5 10:54:22