0

مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  8:18 PM

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب

من خیلی دقیق بحث های دوستان رو دنبال نکردم. البته خیلی هاش رو خوندم ولی کامل نیست.

در کل همه قبول دارند که انرژی هسته ای مورد نیاز کشور هست و باید این انرژی چه برای الان و چه نسل بعدی به عنوان یکی از منابع انرژی و یا کاربردهای علمی دیگر وجود داشته باشه.

اما مساله ای که هست عدم اطمینان به دشمنی هست که حتی قبل از مساله هسته ای، به بهانه های مختلفی که دوستان اشاره کردند بوده و هست و مطمئنا خواهد بود.

به نظرم امتیازی که به ایران داده شده در مقابل این هم کوتاه اومدن ایران خیلی امیدوارکننده به نظر نمیرسه.

فقط تحریم های مربوط به مسائل هسته ای حذف شده و این همه امتیاز گرفته شده. 

الان هم هر روز یکی از مسئولین آمریکا و اروپا در مورد نحوه برداشتن تحریم ساز جدیدی کوک می کنه. (آخر سر کدومش اجرا بشه معلوم نیست)

بحث موشک ها رو خیلی وقت هست پیش کشیدند، حتی در این زمانی که همه در حال گفتگو برای حل مسائل هسته ای بودند تحریم های جدیدی رو تصویب کردند.

این سوال مطرح هست که چه تضمینی وجود داره که یک سال دیگه بعضی از این تحریم هایی که به بهانه فعالیت هسته ای ایران وضع شده، بخار مسائل نظامی، اجتماعی و ... تکرار نشن.

آمریکاست دیگه! خیلی سخت میشه بهش اعتماد کرد. 

سلام و عرض ادب خدمت مدیر محترم سرکار خانم سلما

ممنونم از نکات ریزبینانه شما

از یک طرف مردم بدلیل این همه فشار اقتصادی به توافق راضی هستند من یادمه وقتی شب اقای ظریف و خانم اتحادیه اروپا متن توافق  رو خوندند خانه پدربزرگم بودیم و خیلیها بودند وقتی ظریف گفت من متن رو به فارسی میخونم اونجا بعضی از فامیل بخاطر این کار براش دست زدند ولی یکی از فامیلها که استاد دانشگاه بود همونجا گفت خدا بهمون رحم کنه معلوم نیست چه ماجراییه که متن خارجیشو نخوندند و بعدا هم دیدیم گزاره برگ دوطرف از زمین تا اسمان فرق داشت 

ولی نکته ای که گفتم مردم راضی به توافق شده اند یعنی این همه وضع مالی بد مردم باعث شد بعد توافق مردم حتی به چشن و پایکوبی در خیابان بپردازند این نتیجه فشار اقتصادی بود ولی از انطرف همانطور که سرکار خانم بدرستی اشاره کردند و مناظراتی که در دانشگاهها و شبکه های ایران برگزار شد و یک سخنرانی از نمایندگان مجلس شنیدم پی به این نکته بردم امتیازاتی که حاصل 12 سال ایستادگیه در عرض 2 سال براحتی داره از بین میره 

ولی باید منتظر نشست و دید که اقای ظریف و همکارانشون در توافق نهایی چه دستاوردیرو برامون به ارمغان خواهند اورد 

دوستان در باره صحبت هام نقدی  نظری دارند بفرمایند.*

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

تشکرات از این پست
salma57 f3080h517 omiddeymi1368 shayesteh2000 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها