0

مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»

amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

پاسخ به:مبحث 99 طرح صالحین: «از وین تا لوزان (گفتگو درباره مذاکرات هسته ای)»
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  4:58 PM

باز هم به خاطر همکاری شما و شرکت در بحثی با کمال احترام متشکرم

ولی باز چندین مسائل باقی موند که تکرار مکررات خواهد شد و دیگه بنده روش صحبتی ندارم

فقط چند جمله نوشتید که کمی تعجب کردم مثل:

لطفا بگویید در کدام یک از آن ها مانده ایم؟

خواهشا با بیماری های سخت صحبت کنید که بعد از تحریمهای هسته ای که نتیجه مذاکرات دولت قبل بود به چه بدبختی افتادند و هزینه هاشون چندین برابر شده . وچه بسا اونهایی که دیگه درآمدشون نمیرسه با همون بیماری فوت کردند(حتی صداسیما هم چند سال پیش گفت گویی در مورد این قضیه داشت). خواهش میکنم که چشممان را برحقایق باز کنیم و با یک پرس و جو ساده تمام جوابهای سوالات خودمون رو بدست بیاریم.

به جای اینکه وقت خودمان را هدر دهیم می توانیم به کار و تلاش پرداخته و در رفع کمبود ها و کاستی ها قدم برداریم.

الگوهای مدیریتیمان را عوض کنیم

سیستم فشل اقتصادی را سامان ببخشیم

فرهنگ اسلامی را در جامعه نهادینه نماییم که اگر این کار ها را انجام دهیم مطمپنا اوضاع سرو و سامان پیدا می کند.

امیدوارم درک کرده باشید که در این جهان همه به هم وابسطه هستند . هرچقدر هم کار و تلاش کنیم وقتی ارتباط  درستی نداشته باشیم به جایی نخواهیم رسید.

و بقیه یک جور جامعه آرمانی رو تصور کردید که فقط با حضور امام (عج) تحقق پیدا خواهد کرد.چون ما هر چقدر هم سعی در رفع کمبودها داشته باشیم بدون کمک کشورهای دیگر پیروزی در کار نخواهد بود.

یک سوال آیا دشمن شما دوست دارد شما پیشرفت کنید؟

جالب اینه که کنگره آمریکا هم همین رو میگه...

موفق باشید

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

تشکرات از این پست
Lovermohamad f3080h517 ria1365 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها